ماه مبارک رمضان نزدیک است و با تغذیه صحیح و علمی
هنگام افطار و سحر، میتوان از مشکلات گوارشی، تشنگی
شدید، بی حالی و سستی جلوگیری کرد.
رلیانت بزرگمهر دبیر انجمن تغذیه ایران، مشاور تغذیه و رژیم درمانی
در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه
خبرنگاران پیرامون تغذیه در ماه مبارک رمضان گفت در ماه مبارک
رمضان بخصوص در مواقعی که روزها طولانی است و هوا گرم میباشد
مهم است که شخص به گونهای تغذیه خود را تنظیم کند تا دچار تشنگی
و گرسنگی نشود و افت قند خون، سر درد و علائم عصبی در فرد بروز نکند.